nincs víz

nincs víz ma. szerelnek valamit és szinte az egész városban (70 000 ember) elzárták a csapokat reggel kilenckor és éjfélig várhatóan nem is fogom tudni lehúzni a vécét. volt már ilyen egyszer, még októberben, akkor 24 órára zárták el. most vittem fényképezőt is városba, mert múltkor eléggé látványos volt. éttermek próbálnak minimális mosogatnivalót termelni, műanyagpohárban adják a teát, ajrant, sört, menzán még a villa és a tányér is műanyaggá lett. kávéautomaták nem működnek, kutakból nem folyik a víz, vécék zárva vannak. októberben az sokkal látványosabb volt, hogy első alkalom, mindenki készül fel előre ásványvizekkel, palackozott öt literes vizekkel. cipelték fel a koliba, rakodták a boltok előtt. most ennek kevesebb nyoma.

persze épp tegnap volt itt koliban spontán borozás, tök jó lenne felmosni. vagy épp az egy hónapos utazás után megjött kolbászomat letisztogatni az út penészétől.

A bejegyzés trackback címe:

https://tbne.blog.hu/api/trackback/id/tr492472644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yumurdzsak 2010.12.07. 11:11:03

az emberek az utcára pottyantanak?

attilaj 2010.12.07. 11:16:17

nem, csak nem húzzák le. vagy szoronganak egész nap.

тирбушон!

erasmus. veliko tarnovo, bulgária. úgyis tudod. vagy kérdezz.

stupid english or stupid icelandic

where they get the cars from?

búb

Veliko Tarnovo (5)

idő itt

süti beállítások módosítása