kecskék az egyetem/koli udvarán

pénteken és szombaton is csinált olyat a számítógép, hogy nem kapcsol be, hiába nyomom. pénteken elég volt csak visszaaludni egy 2-3 órát és ezzel meg is javult. viszont szombaton nem jött be. csinálhattam én akármit, meg se mukkant. különös ismertetője a jelenségnek, hogy mindkét alkalommal, miután elindult, az óra, arányosan az eltelt idővel, le volt maradva. na ez mi lehet? (azon túl, hogy aggasztó és roppant idegesítő.) taktika az lesz - elnézést kérek kedves Föld - hogy nem kapcsolom ki. há!

cserébe faszán szép idő van.

pénteken végre többen rájöttek a társaságból, hogy a dada bar egy igazán értékes hely. nekem már az első, hétfői látogatáson leesett az állam, hogy milyen bulit csapnak itt hétfőn (a szombati budysurfingről nem is írok). aztán most végre sokan mentünk le és jó volt. a hely hivatalosan elvileg hétvégén egykor zár, de mikor az utolsó srácok tőlünk eljöttek, még álítólag ropták, pedig az reggel hét körül volt. emellé meg sem kell ugye említenem, hogy igazán bulgáriaiak az árak...

A bejegyzés trackback címe:

https://tbne.blog.hu/api/trackback/id/tr532377598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

capor_ 2010.10.18. 18:54:53

Akkor szokott ilyet csinálni amikor merül az elem az alaplapon. Bár ilyennel utoljára 11-12 éve találkoztam egy 486-on :) Szóval közel sem biztos.

Egyébként király helyen vagy, és úgy látom ott ki is lehet jönni az erasmus ösztöndíjból...

тирбушон!

erasmus. veliko tarnovo, bulgária. úgyis tudod. vagy kérdezz.

stupid english or stupid icelandic

where they get the cars from?

búb

Veliko Tarnovo (5)

idő itt

süti beállítások módosítása