piros vw

  kicsit le akartam fenykepezni persze, de vegul megsem, mert az milyen mar. reggel 11 korul battyogok a kolibol orara, lefele az uton ahol a kecskek szoktak legelni. egyik szoba ablakaban belulrol a racsnak tamasztva ket hifi hangfal, rajta kecsesen megbillentve a laptop es szol a borzaszto pop/folk-csalga-egyszeru pop, mit emlekszem is en mar. lepcson mellette a sracok sorrel, valami piaval ulik a bulit es kolbaszt esznek. hetfo reggel, unnepelve gondolom, hogy vega a hetvegenek es ujra egyutt a kollegium.

oran magyaron voltam. miutan tegnap hazastoppal a drjanovoi kolostorbol megismertem milan csoporttarsat, krisztat. az ugy volt, hogy felvett egy kocsi, es latom hogy a sofor szigetes poloban. nosza, helo. igen, bizony iden egyutt roptuk a muse-ra, de ni, itt a csajom, o magyarul tanul. es te lany, netan ismered-e milant. ismerem hat, te vagy attila, nemde? ma megismertem zsofit is, a magyar lektort, akihez a jovoben mosni fogok jarni. ez a negyedik eve itt, o viszi a magyar oktatast, ahogy oran lattam, nem csak lelkesen, de minosegien is. szidtunk egyutt kozos ismerost, bemutat majd angel bacsinak, aki a 40-es evek budapestjen nott fel es sultkumplit sut szombatonkent csirkevel. ilyesmi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tbne.blog.hu/api/trackback/id/tr222434949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

тирбушон!

erasmus. veliko tarnovo, bulgária. úgyis tudod. vagy kérdezz.

stupid english or stupid icelandic

where they get the cars from?

búb

Veliko Tarnovo (5)

idő itt

süti beállítások módosítása